Swa Segers

Swa Segers

322 Reacties

 1. Helga Van Gool

  “Besta mama en papa van Swa ,

  Ik ben toevallig bij julliesite terechtgekomen door “”met legen handen””. Jullie kaartje vond ik heel herkenbaar en toen schoot het me te binnen. Het is gedrukt in Arendonk en daar heb ik het gezien. Hoe komt dat? Ik ben ook bevallen op 18/10/06. Van een drieling , allen meisjes , waarvan ons Nel gestorven is. Het is tot op heden al een hectische tijd geweest omdat ik op 25 weken bevallen ben en ik vele maanden in het ziekenhuis heb doorgebracht met m’n 2 andere meisjes. De laatste tijd begint pas echt door te dringen wat er allemaal gebeurd is en grijpt het verdriet me wel eens bij de strot. Ik heb weinig tijd gehad om bij het verdriet van ons Nel stil te staan want het is altijd vooruit , vooruit. Jullie verhaal is op alle punten heel herkenbaar. Bij een vorige zwangerschap was het schedeltje van ons hele kleine zoontje (13 weken) niet dichtgegroeid en moest ik ook gaan bevallen in Turnhout in het ziekenhuis. Geen pretje want het ventje wou z’n eigen niet geven. Van enige opvang was geen sprake. 2 dagen heb ik daar gelegen op een zielige werkkamer zonder ook maar enige afleiding. 100 verschillende mensen aan je bed. Het was een vreselijke ervaring. Deze keer ben ik bevallen in UZA en wat een hemelsbreed verschil. Ook 100 mensen aan m’n bed maar om te helpen waar ze konden , verpleegkundigen , dokters , psychologen , noem maar op. Daar mogen we niet van klagen. De site van Swa is geweldig , echt waar. Prachtig hoe jullie ermee omgaan. Ik ben er ondertussen wel achter dat de kleine dingen het ‘m doen. Met onze babyborrel heb ik een windmolentje gekregen met ons Nel hare naam en dat was het mooiste cadeau dat ik me kon inbeelden. We hebben haar laten cremeren en laten uitstrooien. Gewoon een gedenkplaatje was voor ons genoeg waar we regelmatig een bloemetje kunnen achterlaten. We waren maar met z’n tweetjes bij het uitstrooien want iemand anders z’n verdriet kon ik er op dat moment niet bijhebben. Het leven is soms dik klote maar voor de √©√©n al wat meer dan voor de ander. Ik hoop dat er voor jullie nog veel mooie dingen komen in de toekomst. Groetjes”

 2. Jan Aerts

  Beste Mama en Papa van SWA ,
  Toevallig hebben wij hier in het ziekenhuis het verhaal van Tine kunnen lezen.
  Iedereen die het mee beleefd heeft is er diep door ontroerd.
  De herinnering aan die dagen blijft ook diep in ons hart bewaard.Jullie hebben dit enorme verdriet heel sterk gedragen.
  Het verhaal van Tine is ook voor ons een zeer belangrijke getuigenis die ons moet aansporen om met meer begrip en met meer medevoelen onze patiënten te begeleiden.
  Van harte bedankt hiervoor en nog veel sterkte.

 3. tinne slangen

  Soms valt er een klein engeltje op aarde , zo schitterend , zo zuiver en zo klein.
  Soms valt er een klein engeltje op aarde , wat prachtig dat een engeltje even bij ons moch zijn.

 4. Anne Van Oudenhove

  Hallo Tine en Gert ,
  Jouw mama(Tine) is bij ons op vakantie geweest in de Algarve , in Casa Roberto. De laatste dag van haar vakantie heeft ze me jouw verhaal gedaan. Ik stond perplex. Nu heb ik net je verhaal gelezen en de tranen blijven me over mijn wangen stromen. Ik heb zelf twee kinderen en kan je verhaal extreem goed aanvoelen. Hoewel er nooit iets gebeurd is van slechte aard , besef ik dat geluk aan een zijden draadje hangt en dat het soms kan afschieten. Ik vind het mensontwaardig en zo oneerlijk wat jullie beiden overkomen is , en ik zou dit niemand in mijn ganse leven toewensen. Ik kan jouw leuze : ‘From this day on , things will never be the same.’ absoluut verstaan.
  Ik weet dat jullie naar de Algarve komen op vakantie binnenkort. Ik heb je mama , Tina , ook gezegd dat je zeker eens mag/kan langskomen als jullie dit willen.
  Jullie zijn meer dan welkom bij ons in Santa Luzia.
  Men zegt : Tijd heelt vele wonden , maar ik kan me voorstellen dat dit een wonde is , die nooit zal helen.
  Indien ik van hulp kan zijn , als is het maar door te schrijven , of indien jullie op bezoek willen komen , zijn jullie meer dan welkom. Ik weet dat jullie me niet kennen , misschien ook niet willen kennen , wat ik ook zou kunnen begrijpen. Toch heb ik het gevoel , moest ik jullie ook maar iets van steun kunnen geven , dat jullie meer dan welkom zijn.

 5. Ann Van den Borne

  dag kleine Swa ,

  wat een mooi plekje heb je hier gekregen! je voelt hier heel goed de warmte tussen jou en je mama&papa…

  dikke kus voor jullie 3-tjes!

  tim&ann

 6. Veerle Leppens

  “Hey krollebol!!

  ik wou je nog eens ff een bezoekje komen brengen!
  Nog eens naar dat lieve , mooie snoetje van je piepen. Nog eens een keertje kijken waar je overal al geweest bent. En gewoon om nog eens ‘hey’ te kunnen zeggen!
  Weet je , het nichtje van Jef is precies 1 dagje jonger dan jij , en als ik naar haar kijk en haar bezig zie moet ik toch heel dikwijls aan jou denken , lieve Swa. Ze doet nu alle moeite van de wereld om te kunnen rechtstaan , maar ik ben er zeker van dat jij in je mooie wereldje al trots aan iedereen laat zien hoe goed jij dat al wel kan!! Daarom roep ik van hieruit “”bravo””!!
  Dikke kus!!”

 7. Delphine Defour

  Hoi ,

  enorm mooie site en zo herkenbaar…20 maart laatstleden verloren wij ons eerste zoontje , S√©bastien. Hopelijk worden onze zoontjes leuke speelkameraadjes in de hemel.

  Dikke knuffels voor Swa’s trotse ouders vanwege de trotse mama van S√©bastien

 8. Lief De Beuker

  Je weet het pas hoe het voelt als je het zelf hebt meegemaakt… clich√© , maar wel waar!Mag ik hopen dat jullie jezelf de tijd geven om jullie verdriet te verwerken en dat mijn ‘mee-leven’ een beetje troost mag betekenen. Ach ja… woorden.. woorden.. mateloos machteloos..

 9. Betty Proost

  Dag lieve kapoen ,

  Wij gaan enkele dagen naar zee en jij gaat natuurlijk mee. Naar de plaats waar je papa zo’n 28 jaar geleden op een koude februaridag languit in het water viel want hij vond die golfjes toch zo spannend… Ik vraag mij dikwijls af of jij ook zo’n kapoen zou zijn die zelfs in zijn park een valhelm nodig had. Maar van √©√©n ding ben ik zeker je hebt een schat van een mama en papa , en daarom aan alle drie een dikke knuffel.
  oma

 10. Eef Leysen

  Hoi Swa ,

  Die mama en papa van je hebben een prachtige site gemaakt ! Het is er eentje om trots op te zijn .
  We hebben niet de kans gekregen om je te leren kennen maar we zullen je nooit vergeten . Een plaats in ons hartje heb je al veroverd.

  Dikke kusjes en knuffeltjes
  Griet en Eef xxx

 11. ann vanherle

  lieve kleine , mooie swa
  van je oma vernomen dat je papa en mama deze site gemaakt hebben
  wij vinden het ongeloofelijk mooi en voelen je in onze nabijheid
  je zal altijd een speciaal plaatsje innemen in onze segers familie
  nonkel walter en tanta ann

 12. Liv van Bel

  Dag Swa ,

  In augustus hoorde ik je bompagitaar zo enthousiast vertellen , over jou en over zijn gitaar. Ik zat toen zelf in mijn mama’s buik. Waauuw , dacht ik , ene van mijne leeftijd. Het was wachten wie er eerst zou zijn , jij of ik. Jij was eerst , maar o zo snel weer weg. Mijn mama en jou vava hadden nochtans al plannen om ons mee naar een optreden van Bamboozle te nemen , zo ergens in 2021. Ik zie nu dat ge al veel van de wereld gezien hebt! Als het goed is , neem ik naar dat optreden een plakkerke mee.
  Goeds!

  Liv Van Bel
  (van Annik en Jeroen)
  PS Meisjes stinken niet!

 13. Deborah Langman

  Dag mooi mannetje , ik heb net weer even de mooie site bekeken en heb gezien dat de foto’s uit Barca er nu ook op staan. Ik heb al een nieuw plekje in gedachten , en ben benieuwd wanneer de Burgemeester en of Schepenen erachter komen dat ik daar een kleine Swa sticker heb geplakt. Ik zal vast een kleine hint geven…het is bij een hertje.
  X Deb.

 14. Joke Buedts

  Dag Swa , klein engeltje…

  Van ver boven de wolken glimlach je…en dat voelen we…ook met ons mag je mee op stap , in ons hart , naar mooie plaatsjes. Warme knuffel voor je ontzettend moedige mama en papa…

 15. BIE VAN LAER

  Dag lieve kleine SWA
  JE moeke wil ook eens schrijven , want ik babbel altijd tegen jouw mooie foto.Kleine schat , wat heb jij een mooie site gekregen van je mama en papa. Ze zijn zo lief , spijtig dat je ze niet echt gezien hebt maar je hebt ze wel gehoord en gevoeld dat ze U streelde.Wat had ik ook graag met jou geknuffeld en gespeeld en voorgelezen.
  Maar schatje , als ik weg ga mag je altijd mee in mijne grote handtas en dan zijn we toch een beetje samen op stap.
  Mijne kleine lieve krullebol , wat mis ik U toch erg.
  Een hele dikke knuffel en veel kusjes van je
  moeke Bie

  Tot vogende keer kaboutertje SWA

 16. dorien floren

  Hey daar , kleine lieve jongen
  Zaterdagavond heb ik je mama en papa gezien op een feestje van de Kris. Je mama vertelde me over jouw site. Amai , ze hebben er werk van gemaakt!! Het is nen hele mooi , lieve , emotionele site! Je mag er enorm fier op zijn!
  vele lieve groeten
  Dorien en Erik

 17. gert segers

  Supersegerske ,
  Overal en altijd ben je bij ons , maar nooit genoeg. Op de rommelmarkt zoeken we naar stoere auto’s en plastic zwaarden voor je , in het bos naar een beestje dat op jouw bevel een kunstje voor ons doet…
  Kleine prins , we houden van je

  dikke kus
  papa

 18. tine van beurden

  lieve kleine held ,
  nog effe en het is 22.30u , het moment dat jij een half jaar geleden in alle stilte je lieve snoet aan ons hebt laten zien. we missen je lieverd…

  een dikke knuffel ,
  je mama

 19. Anja Maes

  Dag Swa ,
  ’t Is nogal wat , die mooie site van jouw.
  En dat je de ‘allerbeste mama en papa van de wereld’ hebt , moeten we je zeker niet meer vertellen. Wij zullen die wereld dan ook met jouw verder ontdekken. Wuif je eens naar ons als we overmorgen tussen de wolkjes zitten…
  Liefs ,
  Nina , Tijl en Anja

 20. Leen Van Gool

  Lieve Swa ,

  Je bent met al vele vrienden op reis geweest , als mama en papa naar Antwerpen komen , zal ik je de koekenstad eens laten zien.
  En Swa , ik had je heel graag zien opgroeien , ik zie dan een flinke krullenbol voor mij met een ijzersterk karakter , net als dat van je mama en papa.
  Tine en Gert , veel moed en tot gauw.

  Dikke kus
  Leen

Geef een antwoord

1 14 15 16 17

322 Reacties

 1. Helga Van Gool

  “Besta mama en papa van Swa ,

  Ik ben toevallig bij julliesite terechtgekomen door “”met legen handen””. Jullie kaartje vond ik heel herkenbaar en toen schoot het me te binnen. Het is gedrukt in Arendonk en daar heb ik het gezien. Hoe komt dat? Ik ben ook bevallen op 18/10/06. Van een drieling , allen meisjes , waarvan ons Nel gestorven is. Het is tot op heden al een hectische tijd geweest omdat ik op 25 weken bevallen ben en ik vele maanden in het ziekenhuis heb doorgebracht met m’n 2 andere meisjes. De laatste tijd begint pas echt door te dringen wat er allemaal gebeurd is en grijpt het verdriet me wel eens bij de strot. Ik heb weinig tijd gehad om bij het verdriet van ons Nel stil te staan want het is altijd vooruit , vooruit. Jullie verhaal is op alle punten heel herkenbaar. Bij een vorige zwangerschap was het schedeltje van ons hele kleine zoontje (13 weken) niet dichtgegroeid en moest ik ook gaan bevallen in Turnhout in het ziekenhuis. Geen pretje want het ventje wou z’n eigen niet geven. Van enige opvang was geen sprake. 2 dagen heb ik daar gelegen op een zielige werkkamer zonder ook maar enige afleiding. 100 verschillende mensen aan je bed. Het was een vreselijke ervaring. Deze keer ben ik bevallen in UZA en wat een hemelsbreed verschil. Ook 100 mensen aan m’n bed maar om te helpen waar ze konden , verpleegkundigen , dokters , psychologen , noem maar op. Daar mogen we niet van klagen. De site van Swa is geweldig , echt waar. Prachtig hoe jullie ermee omgaan. Ik ben er ondertussen wel achter dat de kleine dingen het ‘m doen. Met onze babyborrel heb ik een windmolentje gekregen met ons Nel hare naam en dat was het mooiste cadeau dat ik me kon inbeelden. We hebben haar laten cremeren en laten uitstrooien. Gewoon een gedenkplaatje was voor ons genoeg waar we regelmatig een bloemetje kunnen achterlaten. We waren maar met z’n tweetjes bij het uitstrooien want iemand anders z’n verdriet kon ik er op dat moment niet bijhebben. Het leven is soms dik klote maar voor de √©√©n al wat meer dan voor de ander. Ik hoop dat er voor jullie nog veel mooie dingen komen in de toekomst. Groetjes”

 2. Jan Aerts

  Beste Mama en Papa van SWA ,
  Toevallig hebben wij hier in het ziekenhuis het verhaal van Tine kunnen lezen.
  Iedereen die het mee beleefd heeft is er diep door ontroerd.
  De herinnering aan die dagen blijft ook diep in ons hart bewaard.Jullie hebben dit enorme verdriet heel sterk gedragen.
  Het verhaal van Tine is ook voor ons een zeer belangrijke getuigenis die ons moet aansporen om met meer begrip en met meer medevoelen onze patiënten te begeleiden.
  Van harte bedankt hiervoor en nog veel sterkte.

 3. tinne slangen

  Soms valt er een klein engeltje op aarde , zo schitterend , zo zuiver en zo klein.
  Soms valt er een klein engeltje op aarde , wat prachtig dat een engeltje even bij ons moch zijn.

 4. Anne Van Oudenhove

  Hallo Tine en Gert ,
  Jouw mama(Tine) is bij ons op vakantie geweest in de Algarve , in Casa Roberto. De laatste dag van haar vakantie heeft ze me jouw verhaal gedaan. Ik stond perplex. Nu heb ik net je verhaal gelezen en de tranen blijven me over mijn wangen stromen. Ik heb zelf twee kinderen en kan je verhaal extreem goed aanvoelen. Hoewel er nooit iets gebeurd is van slechte aard , besef ik dat geluk aan een zijden draadje hangt en dat het soms kan afschieten. Ik vind het mensontwaardig en zo oneerlijk wat jullie beiden overkomen is , en ik zou dit niemand in mijn ganse leven toewensen. Ik kan jouw leuze : ‘From this day on , things will never be the same.’ absoluut verstaan.
  Ik weet dat jullie naar de Algarve komen op vakantie binnenkort. Ik heb je mama , Tina , ook gezegd dat je zeker eens mag/kan langskomen als jullie dit willen.
  Jullie zijn meer dan welkom bij ons in Santa Luzia.
  Men zegt : Tijd heelt vele wonden , maar ik kan me voorstellen dat dit een wonde is , die nooit zal helen.
  Indien ik van hulp kan zijn , als is het maar door te schrijven , of indien jullie op bezoek willen komen , zijn jullie meer dan welkom. Ik weet dat jullie me niet kennen , misschien ook niet willen kennen , wat ik ook zou kunnen begrijpen. Toch heb ik het gevoel , moest ik jullie ook maar iets van steun kunnen geven , dat jullie meer dan welkom zijn.

 5. Ann Van den Borne

  dag kleine Swa ,

  wat een mooi plekje heb je hier gekregen! je voelt hier heel goed de warmte tussen jou en je mama&papa…

  dikke kus voor jullie 3-tjes!

  tim&ann

 6. Veerle Leppens

  “Hey krollebol!!

  ik wou je nog eens ff een bezoekje komen brengen!
  Nog eens naar dat lieve , mooie snoetje van je piepen. Nog eens een keertje kijken waar je overal al geweest bent. En gewoon om nog eens ‘hey’ te kunnen zeggen!
  Weet je , het nichtje van Jef is precies 1 dagje jonger dan jij , en als ik naar haar kijk en haar bezig zie moet ik toch heel dikwijls aan jou denken , lieve Swa. Ze doet nu alle moeite van de wereld om te kunnen rechtstaan , maar ik ben er zeker van dat jij in je mooie wereldje al trots aan iedereen laat zien hoe goed jij dat al wel kan!! Daarom roep ik van hieruit “”bravo””!!
  Dikke kus!!”

 7. Delphine Defour

  Hoi ,

  enorm mooie site en zo herkenbaar…20 maart laatstleden verloren wij ons eerste zoontje , S√©bastien. Hopelijk worden onze zoontjes leuke speelkameraadjes in de hemel.

  Dikke knuffels voor Swa’s trotse ouders vanwege de trotse mama van S√©bastien

 8. Lief De Beuker

  Je weet het pas hoe het voelt als je het zelf hebt meegemaakt… clich√© , maar wel waar!Mag ik hopen dat jullie jezelf de tijd geven om jullie verdriet te verwerken en dat mijn ‘mee-leven’ een beetje troost mag betekenen. Ach ja… woorden.. woorden.. mateloos machteloos..

 9. Betty Proost

  Dag lieve kapoen ,

  Wij gaan enkele dagen naar zee en jij gaat natuurlijk mee. Naar de plaats waar je papa zo’n 28 jaar geleden op een koude februaridag languit in het water viel want hij vond die golfjes toch zo spannend… Ik vraag mij dikwijls af of jij ook zo’n kapoen zou zijn die zelfs in zijn park een valhelm nodig had. Maar van √©√©n ding ben ik zeker je hebt een schat van een mama en papa , en daarom aan alle drie een dikke knuffel.
  oma

 10. Eef Leysen

  Hoi Swa ,

  Die mama en papa van je hebben een prachtige site gemaakt ! Het is er eentje om trots op te zijn .
  We hebben niet de kans gekregen om je te leren kennen maar we zullen je nooit vergeten . Een plaats in ons hartje heb je al veroverd.

  Dikke kusjes en knuffeltjes
  Griet en Eef xxx

 11. ann vanherle

  lieve kleine , mooie swa
  van je oma vernomen dat je papa en mama deze site gemaakt hebben
  wij vinden het ongeloofelijk mooi en voelen je in onze nabijheid
  je zal altijd een speciaal plaatsje innemen in onze segers familie
  nonkel walter en tanta ann

 12. Liv van Bel

  Dag Swa ,

  In augustus hoorde ik je bompagitaar zo enthousiast vertellen , over jou en over zijn gitaar. Ik zat toen zelf in mijn mama’s buik. Waauuw , dacht ik , ene van mijne leeftijd. Het was wachten wie er eerst zou zijn , jij of ik. Jij was eerst , maar o zo snel weer weg. Mijn mama en jou vava hadden nochtans al plannen om ons mee naar een optreden van Bamboozle te nemen , zo ergens in 2021. Ik zie nu dat ge al veel van de wereld gezien hebt! Als het goed is , neem ik naar dat optreden een plakkerke mee.
  Goeds!

  Liv Van Bel
  (van Annik en Jeroen)
  PS Meisjes stinken niet!

 13. Deborah Langman

  Dag mooi mannetje , ik heb net weer even de mooie site bekeken en heb gezien dat de foto’s uit Barca er nu ook op staan. Ik heb al een nieuw plekje in gedachten , en ben benieuwd wanneer de Burgemeester en of Schepenen erachter komen dat ik daar een kleine Swa sticker heb geplakt. Ik zal vast een kleine hint geven…het is bij een hertje.
  X Deb.

 14. Joke Buedts

  Dag Swa , klein engeltje…

  Van ver boven de wolken glimlach je…en dat voelen we…ook met ons mag je mee op stap , in ons hart , naar mooie plaatsjes. Warme knuffel voor je ontzettend moedige mama en papa…

 15. BIE VAN LAER

  Dag lieve kleine SWA
  JE moeke wil ook eens schrijven , want ik babbel altijd tegen jouw mooie foto.Kleine schat , wat heb jij een mooie site gekregen van je mama en papa. Ze zijn zo lief , spijtig dat je ze niet echt gezien hebt maar je hebt ze wel gehoord en gevoeld dat ze U streelde.Wat had ik ook graag met jou geknuffeld en gespeeld en voorgelezen.
  Maar schatje , als ik weg ga mag je altijd mee in mijne grote handtas en dan zijn we toch een beetje samen op stap.
  Mijne kleine lieve krullebol , wat mis ik U toch erg.
  Een hele dikke knuffel en veel kusjes van je
  moeke Bie

  Tot vogende keer kaboutertje SWA

 16. dorien floren

  Hey daar , kleine lieve jongen
  Zaterdagavond heb ik je mama en papa gezien op een feestje van de Kris. Je mama vertelde me over jouw site. Amai , ze hebben er werk van gemaakt!! Het is nen hele mooi , lieve , emotionele site! Je mag er enorm fier op zijn!
  vele lieve groeten
  Dorien en Erik

 17. gert segers

  Supersegerske ,
  Overal en altijd ben je bij ons , maar nooit genoeg. Op de rommelmarkt zoeken we naar stoere auto’s en plastic zwaarden voor je , in het bos naar een beestje dat op jouw bevel een kunstje voor ons doet…
  Kleine prins , we houden van je

  dikke kus
  papa

 18. tine van beurden

  lieve kleine held ,
  nog effe en het is 22.30u , het moment dat jij een half jaar geleden in alle stilte je lieve snoet aan ons hebt laten zien. we missen je lieverd…

  een dikke knuffel ,
  je mama

 19. Anja Maes

  Dag Swa ,
  ’t Is nogal wat , die mooie site van jouw.
  En dat je de ‘allerbeste mama en papa van de wereld’ hebt , moeten we je zeker niet meer vertellen. Wij zullen die wereld dan ook met jouw verder ontdekken. Wuif je eens naar ons als we overmorgen tussen de wolkjes zitten…
  Liefs ,
  Nina , Tijl en Anja

 20. Leen Van Gool

  Lieve Swa ,

  Je bent met al vele vrienden op reis geweest , als mama en papa naar Antwerpen komen , zal ik je de koekenstad eens laten zien.
  En Swa , ik had je heel graag zien opgroeien , ik zie dan een flinke krullenbol voor mij met een ijzersterk karakter , net als dat van je mama en papa.
  Tine en Gert , veel moed en tot gauw.

  Dikke kus
  Leen

Geef een antwoord

1 14 15 16 17