Swa Segers

Swa Segers

322 Reacties

 1. Annette Goetelen

  Hey lieverd ,
  Je papa en mama hebben voor de rest van de week verlof genomen , want het zijn moeilijke dagen voor hen deze week en vooral morgen…. dus even niet te ver uit de buurt vliegen h√© , want je bent jarig morgen.
  Deze dagen gaan jij en je mama en papa extra door onze gedachten , daarom gaan we hun zaterdag zeker een beetje steunen.
  Kleine hulkske , deze nacht mag jij daarboven zeker het feeststerretje zijn , dus fonkel er maar op los.
  Knuffels van Annette , Marc en Nick

 2. Elisabeth Debruyne

  Dag reiziger ,
  Wil je vannacht de sterren extra laten fonkelen voor je lieve mama en papa?
  Wout en ik kijken mee.
  proficiat met je eerste verjaardag.
  Tottie

 3. Joke Buedts

  Lieve Tine en Gert
  Morgen zenden wij een warme gloed helemaal tot de hemel , naar dat mooi ventje en naar zijn mama en papa!

  Cas , Sven en Joke

 4. Deborah Langman

  “Dag lief knulletje ,
  Ik denk veel aan je maar de afgelopen dagen en de afgelopen nacht zit je constant in mijn hoofd zo ook je toffe ouders.
  Ik wil je even iets vertellen , Hanna wilde een paar dagen geleden een e-mail versturen naar een of andere kinder site , ik liep met haar mee naar boven en vulde alles voor haar in , het was een soort van prijsvraag dacht ik , want ze kon een boek winnen.
  Toen ik alles had ingevuld zag ik dat ze zelf al iets had ingevuld , de vraag was vertel je grootste angst of je hartewens , dit had Hanna neergetypt: “” Ik wens dat onze buure een beebie trijge””.
  Ik wilde dit graag even vertellen.

  X van de overbuuf.”

 5. Inneke Beyens

  Hi Swa!

  Wat leuk dat Michel en jij elkaar troffen in Valencia dit weekend! Heb de fotootjes doorgestuurd naar je mams.

  Ondertussen zaten wij , Renée en ik , lekker te genieten van mn LINDA. !!! Weet niet of je mams het je vertelde maar die heeft ze me cado gedaan , speciaal voor mn verjaardag! Ben er ongelooflijk blij mee!
  En Ren√©e kan niet wachten om haar verjaardagsslinger te gebruiken! Moet ze nog wel 10maandjes voor wachten , maar ik vind hem zelf ook erg leuk en ben stiekem aan het denken hem toch al op te hangen…

  Bueno , chiquito nos vemos por allí!
  Beso fuerte X

 6. Dave Heyman

  Voor mij was het vandaag een gewone werkdag. En het zoveelste telefoontje dat op onze klantendienst binnenkwam. Er belde een zeer vriendelijke dame binnen (Tine) , op zoek naar een voor mij nog onbekend pakje. Het zoveelste pakje waarmee ik dagelijks te maken heb.

  Dit pakje zou mijn kijk op de wereld helemaal veranderen. Hoe hard de wereld kan zijn. Dat kan er bij mij echt niet in!

  Het was een pakje dat zoek was voor een heel speciaal iemand. Swa ! Een ongelofelijk mooi kindje dat zomaar van de wereld weggenomen was , zonder reden…

  Ik zal er alles aan doen om dit pakje te kunnen vinden , het zal niet makkelijk zijn. Maar hopelijk kan ik dit voor jullie alsnog in orde krijgen!

  Het is een ongelofelijk mooie site voor een ongelofelijk mooi kindje Swa!

  Heel erg veel sterkte en warme groetje
  Dave Heyman

 7. Ine Olivier

  Hey lieve ouders en Swa

  Als ik dit lees dan springen de tranen terug in mijn ogen. Ik weet perfect hoe je je voelt (mama) , namelijk heb ik 9weken geleden ook bevallen van ons reeds overleden meisje.Ons meisje was gestikt in de navelstreng
  Ik wens jullie heel veel sterkte toe!
  En Swa je word zeker een speelkameraatje van ons kleine meid
  Jullie website is mooie herrinering aan Swa
  Kus Ine

 8. Marijke Cremers

  dag lieve Swa en Tine en Gert ,

  verbazend hoe snel de tijd gaat , binnenkort alweer een jaar geleden… Ik wilde gewoon even zeggen dat ik nog veel terugdenk aan die geweldige kerel , aan het moment dat hij voor altijd onze harten heeft gestolen!

  veel liefs

  Marijke

 9. Olga Tops

  “De Schatten in je hart kunnen niet gestolen worden”

  Lieve ouders van Swa ,

  Wat een prachtige kindje Swa en wat een mooie nagedachtenis deze site. Mijn complimenten. Hartverscheurend en hartverwarmend tegelijk. Volgens mij doen jullie het samen hartstikke goed , de teksten klinken ook positief door het grote verdriet heen. Ons vrijneusje Ole Jente Kees werd op maandag 23 april 2007 geboren en de zaterdag erop , de 28ste is hij overleden. Ons boksersneusje (Ole werd geboren met een schisis) bleek te lijden aan het Chargesyndroom. Hij redde het niet op eigen kracht.

  Ik leef en voel mee met het verdriet. Ook Frank , mijn lief en ik keken zo uit naar zijn komst , de spulletjes stonden klaar , we zijn zelfs verhuisd naar een kindvriendelijke wijk met school om de hoek. Ook wij fantaseerde over de toekomst , oefende met een beer op de commode. Ole zou met zijn stoere boksersneusje de meiden het hoofd op hol brengen en als ook maar iemand hem zou pesten stonden we niet voor onszelf in…
  Toen ik jullie site zag was ik bijzonder verrast door jullie Swa-stickers , het idee liet me niet meer los. Vaak heb ik mensen op jullie site gewezen en regelmatig verteld over jullie ‘stickerplakkerij’. Het mooie hieraan vind ik dat er letterlijk een punt wordt gezet en er bewust bij de kleine wordt stil gestaan. Hoe kwamen jullie op dit idee en vinden jullie het okay als we dit idee ook voor Ole gaan gebruiken? Dat ook Ole met ons ‘meereist’ en niet alleen in onze harten.

  Wie weet hebben Ole en Swa elkaar boven al getroffen , hij zou een prachtig vriendje hebben met hele bijzondere ouders.

  Een lieve groet vanuit Nederland ,

  Olga

  Ps: Ik weet niet meer precies hoe ik op jullie site terecht ben gekomen , een avondje ‘google’ bracht me tot Swa.

 10. Deborah Langman

  zondag 16 september 2007
  Dag mooi mannetje , ik ga straks op de opening van het culturele seizoen een liedje voor je zingen , maar eigenlijk ben ik bang dat ik ga huilen , ik hoop dan ook dat jij me van bovenaf een beetje zult helpen.
  X van de overbuuf.

 11. Tine Segers

  Piep ,

  Zeg wereldreiziger , jij bent zo ongeveer overal geweest waar ik naar toe wou! En als mijn 2 prinsessen te weten komen dat jij aan het grote , roze kasteel in Eurodisney geweest bent , ga ik hier wat meemaken. Barbie woont daar wel , he!!!
  En je hebt zo te lezen al een heleboel speelkameraadjes. Al een voetbalploeg opgericht? Met gillende cheerleaders? Juist uwe pa!

  Je zult ondertussen wel weten dat we je heeeel hard missen , he. ’s Avonds zoek ik met Toke en Nina uit hun slaapkamerraam naar de mooiste ster…en we hebben je gevonden.

  Vlieg voorzichtig & dikke knuffels

  Tante Tine , Flip , Toke en Nina

 12. Katrien Bastiaansen

  HeySwa , Tine en Gert ,

  Ik ben een hele tijd niet langs geweest , maar dat wil niet zeggen dat jullie niet in mijn gedachten zijn , dat zijn jullie elke dag!
  Ik ben ondertussen een aantal weken in Australië geweest en heb je meegenomen , lieve Swa. Ik las dat je al in Australië geweest bent en dit samengenomen kennen ze je daar nu overal , dat leuke kereltje!
  Ben nog eens naar je komen piepen , gedag komen zeggen en , hoewel ik je nooit gekend heb , mis ik je toch enorm!

  dikke kus
  Katrien X

 13. Marleen Wouters

  Lieve swa

  Heel hoog tussen de wolken vrij en blij.
  Leven duizende engeltjes zij aan zij.

  Allemaal mensjes met goudgeel haar.

  Veel liefs
  Marleen (collega van Ludo ,je vake)

 14. Sien Devogel

  Lieve Swa , Tinne & Gerd ,
  Heb de moed bijeen geraapt om jullie site nog eens te lezen , en ik kan er niet aan doen maar telkens rollen de tranen over mijn wangen. Ik heb enorme bewondering voor jullie….
  Samen met Toon en Ward zoeken wij als het heel donker is in de sterren naar Bompa , moemoe en de poes…en we hebben ook Swa gevonden..een mooie grote fonkelende ster…
  dikke knuffels van ons
  wim & Sien(bamboozle) Toon & ward

 15. daniela aerts

  liefste Swa , mama en papa ,
  ik voel enorm met jullie mee , ik kan niet de juist woorden vinden , ik hoop dat onze rune (07/05/07)en swa dikke vriendjes zijn , maar daar twijfel ik niet aan.
  dikke kusjes en knuffels ,
  daniela

 16. tante ann vanherle

  “lieve swa
  wij zijn naar oostduinkerke met colin geweest en hebben je mee genomen
  de foto bezorg ik aan mama en papa
  op de foto zal je oma en opa “”newportland”” herkennen waar voor ons alles begon”

 17. Ingrid en Kris Eysermans-Coppens

  Ik heb je verhaal vernomen van je moeke , we zien mekaar wel eens op de keramiek. Voor we op reis vertrekken wilde ik je site eens bekijken. Hoe mooi en sprekend hebben je papa en mama je voorgesteld! Ik voel met jullie mee… en ik wens hem vanavond slaapwel…√©√©n van de fonkelende kleine sterretjes die boven door mijn ouders zeker geknuffeld , getroost en gesteund zal worden! Verliezen , verdriet het is mij niet vreemd maar een kindje moeten missen dat zo af is als Swa-ke… , zo lief , zo volmaakt.
  We nemen je mee naar de poolcircel Swa en zullen je alles laten zien. Stuur ik de foto’s door naar dit adres?
  Mama en papa Swa; we wensen jullie nog zoveel liefde toe , nog zoveel fijne dagen met de herinnering aan een fijne zoon! En voor de moekes….jullie kleinzoon reist mee , jullie sterretje zal voor eeuwig schijnen!

 18. Astrid Geudens

  Lieve Tine en Gert ,
  Het kan vreemd klinken maar er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jullie denk. Het leven zit toch zo raar en soms zo onrechtvaardig in elkaar. Ik heb lang gewacht om iets te schrijven op deze ontroerende en mooie site voor Swa en kan nog steeds geen woorden vinden. Ik zal in deze stilte denken aan de sterretjes en hopen dat er een fonkeltje tot bij jullie komt en dat je moed en troost vindt bij elkaar en bij kleine warme dingen … Ik stuur jullie een tekst die ik kreeg toen onze Kris gestorven is en die mij altijd is bijgebleven.

  Do not stand at my grave and weep
  I am not there , I do not sleep
  I am a thousand winds that blow
  I am the diamond glints on snow
  I am the sunlight on ripened grain
  I am the gentle autumn rain
  When you awaken in the morning’s hush
  I am the swift uplifting rush
  of quiet birds in circled flight
  I am the soft stars that shine at night
  Do not stand at my grave and cry
  I am not there – I did not die

  Heel veel sterke en warme groeten ,
  Astrid Geudens (dochter van Frans van Bamboozle)

 19. Isabelle Regniers

  Lieve Tine & Gert ,

  Zit hier al twee dagen aan mijn pc de juiste woorden te zoeken maar die komen gewoon niet… ik hoop wat ik nu neerpen er dicht bij komt…
  De site die jullie voor jullie zoontje hebben gemaakt is zooo mooi en ontroerend; kan ook niet anders want ze is dan ook gemaakt voor een pracht van een knul , een echt Swa’ke! ’t Zal nooit een troost wezen , hoe kan dat ook , maar Swa had zich geen toffere ouders kunnen indenken.

  Dikke knuffel aan Tine , Gert en de kleine Swa ,
  Bellie

Geef een antwoord

1 13 14 15 16 17

322 Reacties

 1. Annette Goetelen

  Hey lieverd ,
  Je papa en mama hebben voor de rest van de week verlof genomen , want het zijn moeilijke dagen voor hen deze week en vooral morgen…. dus even niet te ver uit de buurt vliegen h√© , want je bent jarig morgen.
  Deze dagen gaan jij en je mama en papa extra door onze gedachten , daarom gaan we hun zaterdag zeker een beetje steunen.
  Kleine hulkske , deze nacht mag jij daarboven zeker het feeststerretje zijn , dus fonkel er maar op los.
  Knuffels van Annette , Marc en Nick

 2. Elisabeth Debruyne

  Dag reiziger ,
  Wil je vannacht de sterren extra laten fonkelen voor je lieve mama en papa?
  Wout en ik kijken mee.
  proficiat met je eerste verjaardag.
  Tottie

 3. Joke Buedts

  Lieve Tine en Gert
  Morgen zenden wij een warme gloed helemaal tot de hemel , naar dat mooi ventje en naar zijn mama en papa!

  Cas , Sven en Joke

 4. Deborah Langman

  “Dag lief knulletje ,
  Ik denk veel aan je maar de afgelopen dagen en de afgelopen nacht zit je constant in mijn hoofd zo ook je toffe ouders.
  Ik wil je even iets vertellen , Hanna wilde een paar dagen geleden een e-mail versturen naar een of andere kinder site , ik liep met haar mee naar boven en vulde alles voor haar in , het was een soort van prijsvraag dacht ik , want ze kon een boek winnen.
  Toen ik alles had ingevuld zag ik dat ze zelf al iets had ingevuld , de vraag was vertel je grootste angst of je hartewens , dit had Hanna neergetypt: “” Ik wens dat onze buure een beebie trijge””.
  Ik wilde dit graag even vertellen.

  X van de overbuuf.”

 5. Inneke Beyens

  Hi Swa!

  Wat leuk dat Michel en jij elkaar troffen in Valencia dit weekend! Heb de fotootjes doorgestuurd naar je mams.

  Ondertussen zaten wij , Renée en ik , lekker te genieten van mn LINDA. !!! Weet niet of je mams het je vertelde maar die heeft ze me cado gedaan , speciaal voor mn verjaardag! Ben er ongelooflijk blij mee!
  En Ren√©e kan niet wachten om haar verjaardagsslinger te gebruiken! Moet ze nog wel 10maandjes voor wachten , maar ik vind hem zelf ook erg leuk en ben stiekem aan het denken hem toch al op te hangen…

  Bueno , chiquito nos vemos por allí!
  Beso fuerte X

 6. Dave Heyman

  Voor mij was het vandaag een gewone werkdag. En het zoveelste telefoontje dat op onze klantendienst binnenkwam. Er belde een zeer vriendelijke dame binnen (Tine) , op zoek naar een voor mij nog onbekend pakje. Het zoveelste pakje waarmee ik dagelijks te maken heb.

  Dit pakje zou mijn kijk op de wereld helemaal veranderen. Hoe hard de wereld kan zijn. Dat kan er bij mij echt niet in!

  Het was een pakje dat zoek was voor een heel speciaal iemand. Swa ! Een ongelofelijk mooi kindje dat zomaar van de wereld weggenomen was , zonder reden…

  Ik zal er alles aan doen om dit pakje te kunnen vinden , het zal niet makkelijk zijn. Maar hopelijk kan ik dit voor jullie alsnog in orde krijgen!

  Het is een ongelofelijk mooie site voor een ongelofelijk mooi kindje Swa!

  Heel erg veel sterkte en warme groetje
  Dave Heyman

 7. Ine Olivier

  Hey lieve ouders en Swa

  Als ik dit lees dan springen de tranen terug in mijn ogen. Ik weet perfect hoe je je voelt (mama) , namelijk heb ik 9weken geleden ook bevallen van ons reeds overleden meisje.Ons meisje was gestikt in de navelstreng
  Ik wens jullie heel veel sterkte toe!
  En Swa je word zeker een speelkameraatje van ons kleine meid
  Jullie website is mooie herrinering aan Swa
  Kus Ine

 8. Marijke Cremers

  dag lieve Swa en Tine en Gert ,

  verbazend hoe snel de tijd gaat , binnenkort alweer een jaar geleden… Ik wilde gewoon even zeggen dat ik nog veel terugdenk aan die geweldige kerel , aan het moment dat hij voor altijd onze harten heeft gestolen!

  veel liefs

  Marijke

 9. Olga Tops

  “De Schatten in je hart kunnen niet gestolen worden”

  Lieve ouders van Swa ,

  Wat een prachtige kindje Swa en wat een mooie nagedachtenis deze site. Mijn complimenten. Hartverscheurend en hartverwarmend tegelijk. Volgens mij doen jullie het samen hartstikke goed , de teksten klinken ook positief door het grote verdriet heen. Ons vrijneusje Ole Jente Kees werd op maandag 23 april 2007 geboren en de zaterdag erop , de 28ste is hij overleden. Ons boksersneusje (Ole werd geboren met een schisis) bleek te lijden aan het Chargesyndroom. Hij redde het niet op eigen kracht.

  Ik leef en voel mee met het verdriet. Ook Frank , mijn lief en ik keken zo uit naar zijn komst , de spulletjes stonden klaar , we zijn zelfs verhuisd naar een kindvriendelijke wijk met school om de hoek. Ook wij fantaseerde over de toekomst , oefende met een beer op de commode. Ole zou met zijn stoere boksersneusje de meiden het hoofd op hol brengen en als ook maar iemand hem zou pesten stonden we niet voor onszelf in…
  Toen ik jullie site zag was ik bijzonder verrast door jullie Swa-stickers , het idee liet me niet meer los. Vaak heb ik mensen op jullie site gewezen en regelmatig verteld over jullie ‘stickerplakkerij’. Het mooie hieraan vind ik dat er letterlijk een punt wordt gezet en er bewust bij de kleine wordt stil gestaan. Hoe kwamen jullie op dit idee en vinden jullie het okay als we dit idee ook voor Ole gaan gebruiken? Dat ook Ole met ons ‘meereist’ en niet alleen in onze harten.

  Wie weet hebben Ole en Swa elkaar boven al getroffen , hij zou een prachtig vriendje hebben met hele bijzondere ouders.

  Een lieve groet vanuit Nederland ,

  Olga

  Ps: Ik weet niet meer precies hoe ik op jullie site terecht ben gekomen , een avondje ‘google’ bracht me tot Swa.

 10. Deborah Langman

  zondag 16 september 2007
  Dag mooi mannetje , ik ga straks op de opening van het culturele seizoen een liedje voor je zingen , maar eigenlijk ben ik bang dat ik ga huilen , ik hoop dan ook dat jij me van bovenaf een beetje zult helpen.
  X van de overbuuf.

 11. Tine Segers

  Piep ,

  Zeg wereldreiziger , jij bent zo ongeveer overal geweest waar ik naar toe wou! En als mijn 2 prinsessen te weten komen dat jij aan het grote , roze kasteel in Eurodisney geweest bent , ga ik hier wat meemaken. Barbie woont daar wel , he!!!
  En je hebt zo te lezen al een heleboel speelkameraadjes. Al een voetbalploeg opgericht? Met gillende cheerleaders? Juist uwe pa!

  Je zult ondertussen wel weten dat we je heeeel hard missen , he. ’s Avonds zoek ik met Toke en Nina uit hun slaapkamerraam naar de mooiste ster…en we hebben je gevonden.

  Vlieg voorzichtig & dikke knuffels

  Tante Tine , Flip , Toke en Nina

 12. Katrien Bastiaansen

  HeySwa , Tine en Gert ,

  Ik ben een hele tijd niet langs geweest , maar dat wil niet zeggen dat jullie niet in mijn gedachten zijn , dat zijn jullie elke dag!
  Ik ben ondertussen een aantal weken in Australië geweest en heb je meegenomen , lieve Swa. Ik las dat je al in Australië geweest bent en dit samengenomen kennen ze je daar nu overal , dat leuke kereltje!
  Ben nog eens naar je komen piepen , gedag komen zeggen en , hoewel ik je nooit gekend heb , mis ik je toch enorm!

  dikke kus
  Katrien X

 13. Marleen Wouters

  Lieve swa

  Heel hoog tussen de wolken vrij en blij.
  Leven duizende engeltjes zij aan zij.

  Allemaal mensjes met goudgeel haar.

  Veel liefs
  Marleen (collega van Ludo ,je vake)

 14. Sien Devogel

  Lieve Swa , Tinne & Gerd ,
  Heb de moed bijeen geraapt om jullie site nog eens te lezen , en ik kan er niet aan doen maar telkens rollen de tranen over mijn wangen. Ik heb enorme bewondering voor jullie….
  Samen met Toon en Ward zoeken wij als het heel donker is in de sterren naar Bompa , moemoe en de poes…en we hebben ook Swa gevonden..een mooie grote fonkelende ster…
  dikke knuffels van ons
  wim & Sien(bamboozle) Toon & ward

 15. daniela aerts

  liefste Swa , mama en papa ,
  ik voel enorm met jullie mee , ik kan niet de juist woorden vinden , ik hoop dat onze rune (07/05/07)en swa dikke vriendjes zijn , maar daar twijfel ik niet aan.
  dikke kusjes en knuffels ,
  daniela

 16. tante ann vanherle

  “lieve swa
  wij zijn naar oostduinkerke met colin geweest en hebben je mee genomen
  de foto bezorg ik aan mama en papa
  op de foto zal je oma en opa “”newportland”” herkennen waar voor ons alles begon”

 17. Ingrid en Kris Eysermans-Coppens

  Ik heb je verhaal vernomen van je moeke , we zien mekaar wel eens op de keramiek. Voor we op reis vertrekken wilde ik je site eens bekijken. Hoe mooi en sprekend hebben je papa en mama je voorgesteld! Ik voel met jullie mee… en ik wens hem vanavond slaapwel…√©√©n van de fonkelende kleine sterretjes die boven door mijn ouders zeker geknuffeld , getroost en gesteund zal worden! Verliezen , verdriet het is mij niet vreemd maar een kindje moeten missen dat zo af is als Swa-ke… , zo lief , zo volmaakt.
  We nemen je mee naar de poolcircel Swa en zullen je alles laten zien. Stuur ik de foto’s door naar dit adres?
  Mama en papa Swa; we wensen jullie nog zoveel liefde toe , nog zoveel fijne dagen met de herinnering aan een fijne zoon! En voor de moekes….jullie kleinzoon reist mee , jullie sterretje zal voor eeuwig schijnen!

 18. Astrid Geudens

  Lieve Tine en Gert ,
  Het kan vreemd klinken maar er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jullie denk. Het leven zit toch zo raar en soms zo onrechtvaardig in elkaar. Ik heb lang gewacht om iets te schrijven op deze ontroerende en mooie site voor Swa en kan nog steeds geen woorden vinden. Ik zal in deze stilte denken aan de sterretjes en hopen dat er een fonkeltje tot bij jullie komt en dat je moed en troost vindt bij elkaar en bij kleine warme dingen … Ik stuur jullie een tekst die ik kreeg toen onze Kris gestorven is en die mij altijd is bijgebleven.

  Do not stand at my grave and weep
  I am not there , I do not sleep
  I am a thousand winds that blow
  I am the diamond glints on snow
  I am the sunlight on ripened grain
  I am the gentle autumn rain
  When you awaken in the morning’s hush
  I am the swift uplifting rush
  of quiet birds in circled flight
  I am the soft stars that shine at night
  Do not stand at my grave and cry
  I am not there – I did not die

  Heel veel sterke en warme groeten ,
  Astrid Geudens (dochter van Frans van Bamboozle)

 19. Isabelle Regniers

  Lieve Tine & Gert ,

  Zit hier al twee dagen aan mijn pc de juiste woorden te zoeken maar die komen gewoon niet… ik hoop wat ik nu neerpen er dicht bij komt…
  De site die jullie voor jullie zoontje hebben gemaakt is zooo mooi en ontroerend; kan ook niet anders want ze is dan ook gemaakt voor een pracht van een knul , een echt Swa’ke! ’t Zal nooit een troost wezen , hoe kan dat ook , maar Swa had zich geen toffere ouders kunnen indenken.

  Dikke knuffel aan Tine , Gert en de kleine Swa ,
  Bellie

Geef een antwoord

1 13 14 15 16 17